Prijavite se na LIFE natječaj 2024.

KONTAKTIRAJTE NAS

– LIFE natječaj za 2024. je otvoren –

 

Europska komisija 18. travnja otvorila je Poziv za dostavu projektnih prijedloga LIFE 2024.

 

Ove godine 571 milijun eura osigurano je za projekte očuvanja prirode, zaštite okoliša, djelovanja u području klime i prijelaza na čistu energiju.

 

Na Funding & Tenders portalu možete naći informacije o svakom pojedinom otvorenom natječaju i prijaviti svoj projektni prijedlog.

 

  • SAP Kružno gospodarstvo i kvaliteta života (rok za prijavu: 19. rujna)
    a) Okoliš
    b) Upravljanje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kako se prijaviti?

Prijave na natječaj vrše se ISKLJUČIVO putem portala Funding & tenders na kojem se ujedno nalaze sve informacije o natječaju.

Video s uputstvima za korištenje Funding & tenders portala je na poveznici:

        Funding & tenders portal – za početnike

*Ukazujemo vam da se za pomoć možete obratiti Nacionalnoj kontakt točki. Kako biste lakše ostvarili tu podršku, poželjno je prilikom unošenja prijave na Funding&Tenders portal u dijelu koji se odnosi na unos sudionika (Participants) kao kontakt osobu (Contact Person) dodati Nikolinu Petković Gregorić te adresu nikolina.petkovicgregoric@mingor.hr i dodijeliti joj ulogu Team member – read only access.

 

Savjetovanje za pripremu LIFE projekata

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja je Nacionalna kontakt točka (NCP) za Program LIFE u Hrvatskoj.  NCP informira o LIFE programu, općim uvjetima Programa, uvjetima natječaja i mogućnosti prijave. NCP također pruža pomoć potencijalnim prijaviteljima u pripremi LIFE projektnog prijedloga, onima čiji su projektni prijedlozi odobreni te su u fazi revizije te olakšava komunikaciju s nadležnim tijelima za učinkovitiju provedbu aktivnosti. Slobodno nam se obratite!