Održan LIFE Info dan – Prijelaz na čistu energiju (CET)

Održan LIFE Info dan – Prijelaz na čistu energiju (CET)

Dana 18. listopada Nacionalna kontakt točka održala je online LIFE Info dan na temu potprograma Prijelaz na čistu energiju (CET) na kojem su sudionici upoznati sa specifičnostima novog LIFE CET potprograma i aktualnog CET natječaja.

Nakon uvodnih izlaganja od strane našeg NCP-a gdje je potprogram predstavljen u svojim specifičnostima, zamjenik ravnatelja Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA) Velimir Šegon iznio je na primjeru projekta IN-PLAN njihovo bogato iskustvo s LIFE potprogramom Prijelaz na čistu energiju na kojem REGEA uspješno sudjeluje još otkad je bio dio programa Obzor 2020, kao i svoje iskustvo u pisanju i evaluaciji europskih projekata uz brojne korisne savjete prijaviteljima.

Info dan je zatvoren nakon odgovora na pitanja sudionika.

Ovdje je poveznica na snimku webinara.

Ovdje su PowerPoint prezentacije o tematskim područjima novog LIFE CET potprograma, a ovdje i ovdje PowerPointovi prezentacije o iskustvima i savjetima evaluatora o projektnim prijavama te prezentacije o projektu LIFE-CET-LOCAL IN-PLAN kao primjeru uspješno prijavljenog CET projekta na prošlogodišnjem LIFE natječaju.